Castigatori si Regulament Concurs

Concursul “Castiga rochia ta de mireasa gratis” s-a incheiat.
Castigatoarele desemnate in urma tragerii la sorti din 31 martie:

 

Locul 1- Tinca Georgiana- Bucuresti
Locul 2- Toader Andreea – Bucuresti
Locul 3- Giurca Oana Cristina- Valcea

 

Felicitari castigatoarelor si multumiri tuturor participantelor!

 

—————————————————————————————————————-

Regulament concurs ADORA SPOSA

Participantii la acest concurs sunt obligati sa respecte termenii prezentati in Regulamentul Oficial al Concursului (denumit in continuare “Regulament”), asa cum este specificat in continuare:

Art. 1 Organizator

Organizator: SC ADORA SPOSA SRL., persoana juridica romana, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J23/1458/2012, cod de inregistrare fiscala RO 30241663, cu sediul social in com. Domnesti, nr. 31F, judetul Ilfov, denumita in continuare Organizator

Art. 2 Durata concursului si aria de desfasurare

Concursul “Castiga Rochia ta de mireasa Gratis ” se deruleaza in perioada 1 martie 2014 – 31 martie 2014 in doua etape: Etapa de plasare a comenzilor pentru rochii de mireasa ( 1-30 martie 2014, ora 15.00) si Etapa de votare a clientilor inscrisi in concurs ( 31 martie 2014, ora 17.00). Concursul are valabilitate pe intreg teritoriul Romaniei si va fi denumit in continuare Concurs.

Art. 3 Conditiile de participare

Concursul se desfasoara exclusiv pe Internet, pe site-ul www.adorasposa.ro si pe pagina de socializare www.facebook.com/adorasposa.ro Are drept de participare orice client care indeplineste toate conditiile de mai jos:

  • cetateni romani si cetateni straini rezidenti in Romania de sex feminin cu varsta de minim 18 ani impliniti la data inceperii concursului

  • completeaza formularul de inscriere cu datele solicitate si plaseaza o comanda ferma prin achitarea unui avans de minim 30% din valoarea unei rochii de mireasa in perioada de desfasurare a concursului

  • este de acord cu publicarea numelui pe pagina web dedicata concursului, in cazul in care este desemnat castigator al concursului

  • confirma ca a citit si a inteles prezentul Regulament Oficial si ca este de acord in totalitate cu termenii si conditiile precizate de acesta.

In concurs se poate inscrie O SINGURA DATA orice persoana de sex feminin, cetatean roman care respecta regulile de participare de la punctul “1. INSCRIERE” litera C, dar validarea ca si castigatoare se face doar daca s-au respectat toate cele 4 conditii de mai sus.

Participarea la concurs si completarea formularului de inscriere implica acordul utilizatorului ca materialele inscrise in Concurs si realizate de acesta sa poata fi folosite de catre Organizator, exclusiv in folosul Organizatorului.

Organizatorul va considera in mod automat ca plasarea unei comenzi ferme pentru o rochie de mireasa si completarea formularului reprezinta inscrierea utilizatorului la concurs si ca acesta este de acord cu Regulamentul concursului.

Nu pot participa la aceasta promotie angajatii SC ADORA SPOSA SRL, precum si rudele de gradul I ale acestora, sotii / sotiile lor precum si colaboratorii directi.

Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

Art.4 Protectia datelor personale

Prin inscrierea in cadrul prezentului Concurs, fiecare participant isi exprima acordul ca toate datele cu caracter personal sa fie incluse in baza de date a SC ADORA SPOSA SRL., persoana juridica inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal.

Scopul prelucrarii datelor este “reclama, marketing si publicitate”.

Conform dispozitiilor art.20 alin.(1) din Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC ADORA SPOSA SRL are obligatia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

Datele cu caracter personal prelucrate in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii sunt destinate utilizarii de catre SC ADORA SPOSA SRL si vor fi comunicate numai partenerilor contractuali ai operatorului cu care acesta colaboreaza in vederea organizarii concursului, iar publicului larg prin afisarea listei castigatorilor premiilor acordate in cadrul concursului.

La incheierea operatiunilor de prelucrare a datelor in scopul organizarii acestui concurs, SC ADORA SPOSA SRL nu va transfera aceste date unui alt operator.

Conform Legii 667/2001, participantii au urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi participantii trebuie sa inainteze SC ADORA SPOSA SRL o cerere scrisa, datata si semnata, pe care sa o depuna la sediul secundar din Bucuresti, str. Nicolae Tomescu, nr. 10, etaj 1, ap.3, sector 5. Daca unele date furnizate sunt incorecte, utilizatorii sunt rugati sa informeze Organizatorul cat mai curand posibil.

Art. 5. Mecanismul concursului

Premiile oferite la Concurs constau in:

1. Rochia de mireasa -orice model ales – gratis

2. 50% discount pentru rochia de mireasa aleasa

3. Rochie de seara in limita a 1200 lei

Utilizatorii vor afla de concurs de pe pe site-ul www.adorasposa.ro , www.facebook.com/adorasposa.ro , iar inscrierea se va face in showroom-ul Adora Sposa din Bucuresti, str. Nicolae Tomescu nr. 10, etaj 1, apt. 3, sector 5.

Concursul se desfasoara in perioada 1 martie -31 martie 2014 si are 2 etape astfel:

1. Etapa de inscriere la concurs – intre 1-30 martie 2014, ora 15.00

In aceasta perioada utilizatorii se inscriu in Concurs astfel:

• se inregistreaza completand formularul de concurs

• plaseaza o comanda ferma prin achitarea unui avans de minim 30% din valoarea unei rochii de mireasa

Organizatorul isi rezerva dreptul de a:

• nu accepta inscrierea in Concurs a persoanelor care nu sunt de acord cu prezentul Regulament

• retrage din Concurs orice perosna care este descoperita ca incalcand prezentul Regulament, chiar daca initial a fost aprobata

2. Etapa de votare a castigatorilor – 31 martie 2014, ora 17.00

Votarea se face prin extragerea aleatorie din urna continand toate formularele de concurs a unui formular ce va contine numele primei castigatoare ce va beneficia de returnarea avansului achitat si predarea rochiei de mireasa la termenul stabilit, conform contractului.

Se va face o a doua extragere pentru castigarea unei reduceri de 50% din pretul rochiei de mireasa anterior comandata. Nu se accepta schimbarea modelului de rochie ales de catre castigatoare, ulterior datei de 31 martie 2013.

Se va face o a treia extragere pentru castigarea unei rochii de seara in limita pretului de 1200 lei.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a descalifica fara nicio explicatie formularele clientilor care si-au contramandat oferta si si-au retras avansul platit.

Organizatorul nu va oferi castigatoarei contravaloarea premiului in bani..

Valoarea premiilor este de maxim 20.000 lei.

Art. 6. Desemnarea si anuntarea castigatorilor

Concursul se incheie pe 31 martie, ora 17.00, cand Organizatorul va desemna castigatoarele si vor fi anuntate atat pe site, cat si pe pagina de socializare www.facebook.com, cel tarziu pana la data de 2 aprilie 2014.

Persoanei castigatoare i se va aduce la cunostinta rezultatul concursului dupa validare prin e-mail sau telefonic in cel mult 2 zile lucratoare, in baza datelor funizate in formularul de inscriere.

In cazul in care persoana castigatoare nu trimite in 72 de ore informatiile solicitate de Organizator sau daca a furnizat date de contact eronate /incomplete, premiul se va acorda altui utilizator, urmatorul clasat ca numar de voturi la finalul perioadei de concurs. In cazul in care premiul nu este revendicat nici de cea de-a doua persoana castigatoare desemata, premiul va ramane in posesia Organizatorului.

Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii persoanei castigatoare din motive care nu tin de el.

Persoana castigatoare va intra in posesia premiului in functie de localitatea in care isi are domiciliul, astfel:

• daca este din Bucuresti, castigatoarea isi va ridica premiul de la sediul Organizatorului din Bucuresti, str. Nicolae Tomescu nr. 10, etaj 1, apt. 3, sector 5, de luni pana vineri, in intervalul orar 16:00 – 20:00, la data programata la plasarea comenzii. Castigatoarea va prezenta Organizatorului buletinul sau cartea de identitate in original si valabila in cel mult 10 zile lucratoare de la data la care a fost anuntat.

• daca este din afara Bucurestiului, castigatoarea va primi premiul prin curier, taxele fiind suportate de catre Organizator. Pentru a intra in posesia premiului castigatoarea trebuie sa trimita pe fax / mail Organizatorului o copie dupa buletin sau cartea de identitate valabile si cu toate datele vizibile si adresa exacta unde doreste sa i se livreze coletul.

Premiul va fi expediat prin curier numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In cazul in care persoana castigatoare nu isi ridica coletul, iar premiul trimis este returnat la Organizator, castigatoarea pierde dreptul asupra premiului in cauza.

Art. 7. Informarea publicului

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare, in mod gratuit, la sediul SC ADORA SPOSA SRL si pe internet la adresa www.adorasposa.ro . Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

Art. 8. Intreruperea concursului

Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului, dar nu inainte ca acesta sa anunte publicul prin intermediul site-ului www.adorasposa.ro

Art. 9. Taxe si impozite aferente

Concursul se desfasoara in acord cu prevederile Codul Fiscal al Romaniei .

Premiile nu se acorda in bani, iar eventualele impozite vor fi retinute de ORGANIZATOR din premiul CASTIGATORULUI, conform Legii 571/2003 a Codului Fiscal.

Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

Art. 10. Litigii

In cazul unor litigii aparute intre SC ADORA SPOSA SRL si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

Prin inscrierea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

Pin It